Tenderizér na křehčení masa

  • 1 z 2

Tenderizér na křehčení masa

  • 189 Kč 80 Kč –42 %
  • Skladem
109 Kč
Kategorie: Dům a zahrada
Hmotnost: 0.05 kg
 

Co je to tenderizér?
Tenderizéry jsou ruční strojky na změkčení masa, které narušují a prořezávají strukturu masových vláken. Pokud tenderizér použijeme, zachováme maso křehké a udržíme v něm veškerou šťávu. S masem se pak i lépe pracuje. Díky použití tenderizéru zkrátíme dobu přípravy (mnohdy i o polovinu), což přispívá k úspoře časové i energetické.

Tenderizér versus palička na maso
Palička na maso sice způsobí rozdrcení struktury masa, ale také vytečení šťávy, které je nežádoucí. Při nabodnutí masa tenderizérem se tomuto nežádoucímu efektu vyhneme. Pokud maso naklepeme paličkou, musíme jej na okrajích nařezat, aby se při pečení nezkroutilo. U masa nabodaného tenderizérem není žádné nařezávání třeba, maso se na pánvi nekroutí, nevysychá a naopak se peče a smaží rovnoměrně a rychleji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Provozovatel webu, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace